Uutisia

19.12.2022 – Ilkka Salmi

Kai nyt pitää toivottaa sentään hyvää alkavaa joululomaa ja pian jo itse jouluakin. Glögiä ja uuden vuoden touhuja sitten vaan. Tammikuussa ollaan tipattomalla ja karistetaan kinkkukilot eikö vain.

Nyt on hyvä aika juhlistaa jouluviikkoa, kun kerta tuota luntakin on kertynyt!

 

22.03.2019 – Ilkka Salmi

Tänään meillä on, hyviä uutisia. Arvi Lindin sanoin. Uutisosasto on melkein tyhjä, mutta ehkä täytellään, kun kerkeillään. Laitetaan ylihuomenna uutta ja sitten kesän odottelua.

Legendaarinen video ja ei liity pankkilainoihin tai Tampereen seutuvikkoon:

Maailmanloppua ei näy!

24.3.2019 – Ilkka Salmi

Onko Suomi menossa suohon? Tuleeko 2020 vuonna taantuma? Miksi muuten taantumaa ennustetaan aina seuraavalle vuodelle. Sama pätee koron nostoihin ja nyt kirjoitellaan, että epäilykset ovat vahvat, että niitä nostettaisiin vielä ainakaan pariin vuoteen. Sama virsi kuin viimeisenä kolmena peräkkäisenä vuotena. Näistähän on pirun fiksua kirjoitella.

Joskus se taantuma tulee, mutta Suomi tuskin ihan suohon asti menee. Apocalypseä tai elektromagneettista aaltoa odotellessa. Niin tai meteoriittiä ja saahan tuohon vielä Supertulivuoretkin lisättyä listaan. Silloin saatettaisiin olla todella lirisssä. Myös musta aukko saattaa imailla maapallomme ohi mennessään tai ”hengatessaan” linnunradalla. Eli kyllä se maailmanloppu, taantuma, pörssikriisi ja jokainen mahdollinen kriisi vielä tulee. Ehkä päästään vielä nauttimaan jääkaudestakin siinä välissä. Nyt voidaan kuitenkin nauttia vielä toistaiseksi keväästä!